Informer eerste Premium Partner Rabobank

Informer eerste Premium Partner Rabobank

RIJSWIJK - Informer is verheugd om aan te kondigen dat zij door Rabobank zijn benoemd tot eerste Premium Partner. Deze erkenning markeert een belangrijke mijlpaal in de jarenlange samenwerking tussen beide organisaties en belooft een nog nauwere integratie en innovatie in financiële oplossingen voor ondernemers.

Samenwerking leidt direct tot nieuwe feature

Met de benoeming tot Premium Partner kunnen Informer en Rabobank nog sneller innoveren en samen nog betere oplossingen bieden voor ZZP’ers en MKB’ers. Een van de eerste resultaten van deze verbeterde samenwerking is de nieuwe, zeer geïntegreerde oplossing om direct vanuit je administratie een Rabobank-rekening te kunnen openen. Zo benutten we optimaal de specialiteiten van twee bedrijven om samen tot één optimale ervaring voor de ondernemer te komen.

Geplande innovaties moeten ervoor zorgen dat ondernemers hun administratie nog nauwkeuriger kunnen bijhouden via realtime inzichten. “Het geeft ondernemers ruimte om te blijven ondernemen.” Aldus Frans van der Lugt van de Rabobank.

Rabobank & Informer: een bewezen succes

Sinds de start van de samenwerking hebben Informer en Rabobank gezamenlijk gewerkt aan het optimaliseren van de bankkoppeling in het boekhoudprogramma van Informer. Deze bankkoppeling stelt gebruikers in staat om hun transacties dagelijks automatisch in te lezen in hun boekhoudprogramma. Bovendien worden deze transacties direct gematcht aan de bijbehorende facturen of bonnen, wat een aanzienlijke tijdsbesparing en verbeterde efficiëntie oplevert voor ondernemers. Daarnaast werd de koppeling onlangs al uitgebreid met de nieuwe functionaliteiten voor Rabo BetaalVerzoek bij verkoopfacturen en single payment initiations van inkoopfacturen.

Een toekomst vol innovatie

Informer en Rabobank zijn vastbesloten om hun samenwerking verder te verdiepen en blijven streven naar het leveren van innovatieve en gebruiksvriendelijke financiële oplossingen. Juist door het bundelen van beide expertises kunnen gebruikers altijd zeker zijn van hun zaak. Informer CCO Peter Potters zegt er het volgende over: “Zowel boekhoud- als bankproducten zijn complex en niet zomaar door elke partij aan te bieden. Het zijn eigenlijk twee verschillende werelden en type organisaties. Vooral bij bankieren is ‘vertrouwen’ enorm belangrijk. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met Rabobank, die dat vertrouwen al in de markt heeft opgebouwd.”

Open hier direct een Rabo ZZP Rekening

Ontdek hier alles over de koppeling en samenwerking tussen Informer en Rabobank

FAQ
Probeer Informer nu 30 dagen gratis
Probeer vrijblijvend en gratis 30 dagen alle functies van Informer.
Probeer gratis

Informer eerste Premium Partner Rabobank

Informer is de eerste Premium Partner van de Rabobank. Deze erkenning markeert een belangrijke mijlpaal in de jarenlange samenwerking.
Lees verder

Sneller online betalingen ontvangen dankzij samenwerking tussen MultiSafepay en Informer

Vanaf nu kunnen gebruikers sneller betalingen ontvangen via MultiSafepay, zij maken het mogelijk om de factuur te voldoen met verschillende betaalmethoden (42+!).
Lees verder

Waar moet je als ZZP'er zijn om te Netwerken? - 4 Uitgebreide Tips

Hoe vind je nieuwe opdrachtgevers als zzp'er, blijf je in contact met vakgenoten en ontdek je kansen om te netwerken? Ontdek het allemaal in deze blog!
Lees verder

Probeer Informer nu 30 dagen gratis!

Probeer het gratis